Mass Effect: Andromeda – Vse se bo vrtelo okrog raziskovanja

Izkazalo se je, da Bioware-j skrbi za igralce, ki radi raziskujejo nove dežele in na to temo so celo naredili 5-minutni posnetek. Ta nam prikaže celotno vesolje, ki ga bomo lahko raziskovali. Kasneje se nam pokaže eden od mnogih planetov, katerega lahko zelo podrobno analiziramo in se nato odpravimo na dogodivščino kar z osebnim prevozom. Svoj avto lahko nadgrajujemo in si tako zagotovimo še boljši igralno izkušnjo.

Namen Samega raziskovanja je odrivanje neraziskanega in pridobivanje izkušenj ter nagrajevanje našega karakterja. Ko odkrijemo nek delček, si lahko zgradimo t.i “forward” postaje, katere nam služijo za hitro potovanje po planetu. Poleg tega nam pomagajo še pri spreminjanju našega orožja, priklicu Nomad-a in varovanju pred različnimi nevarnostmi iz okolja.

Seveda pravega raziskovanja ne bi bilo, če ne bi spoznali novih NPC-jev in jim pomagali na različne načine. Poleg naštetega Andromeda vsebuje skrivnostne zgradbe imenovane “Vaults”, ki jih bomo lahko odkrili in seveda tudi odprli ter pogledali kaj vsebujejo. Če ste bolj raziskovalna duša, bo to kot naročeno za vas, saj bo treba reševati razne uganke in uporabljati vse mogoče spretnosti, ki jih zna vaš karakter.

Mass Effect: Andromeda bi izšel 21. marca na Xbox One, PlayStation 4 in PC.

Oglejte si posnetek, ki vam bo zagotovo pognal kri po žilah in zaradi katerega boste komaj čakali, da vstopite v novo poglavje Mass Effect serije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime