THQ Nordic so podaljšali razvoj dveh njihovih iger

Če ste mislili, da boste kmalu dobili v svoje roke igro Elex, ste se žal motili, saj so njen razvoj podaljšali na tretjo četrtino leta 2017. Prav tako se je zgodilo tudi z igro SpellForce 3.

Elex je igra, narejena s strani razvijalcev Piranha Bytes, kateri so razvili že kar nekaj odličnih RPG iger. Njihova najnovejša pustolovščino nas bo odpeljala skozi velik odprt svet, ki bo vseboval različna okolja. Izbirali bomo lahko med različnimi frakcijami, se borili proti čudaškim stvorom in izbirali posebno energijo imenovano elex. Vse to bomo počeli na planetu Magalan.

Igra bo izšla na PlayStation 4, Xbox One in PC.

Na drugi strani pa imamo igro Spellforce 3, ki jo razvijajo Grimlore Games. Gre za nekakšen hibrid med RTS in RPG žanrom. Ob izidu bo igra vsebovala odlično zgodbo, ki nas bo odpeljala skozi neverjetne dogodke, kateri so povzročili spreminjanje sveta. Poleg odličnega enoigralskega načina bo vsebovala tudi večigralski način, kjer bomo lahko igrali co-op ali pa se preprosto borili proti soigralcem.

Spellforce 3 bo izšla samo za osebne računalnike.

Oglejte si dražilnik za igro SpellForce 3.

Oglejte si 18-minutni igralni posnetek za igro Elex.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!