Outlast 2 prihaja v aprilu

Nov del prvoosebne srhljivke Outlast 2 bo izšel 25. aprila za PC, PlayStation 4 in Xbox One zgolj v digitalni obliki. Cena igre se bo vrtela okrog 30 € in zaenkrat se še ne ve, če bodo razvijalci s časom naredili še dodatne DLC-je.

Če ste eden od tistih, ki ima rad adrenalin in srhljive igre, vam bo zagotovo Outlast 2 prava poslastica. Morate pa vedeti, da ne gre za nadaljevanje prejšnjih iger, ampak za samostojno igro z drugačno zgodbo in karakterji.

Poleg tega so Red Barrels naznanili še fizično izdajo vseh treh Outlast iger. Outlast, Outlast: Whistleblower DLC in Outlast 2. Poimenovali so  Trinity in ne bo vsebovala PC enačice, ampak samo Xbox One in PlayStation 4. Razvijalci žal niso navedli nobenega tehtnega razloga zakaj so se odločili za tako čudaško potezo.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!