Marko iz Kopra na Kickstarterju zbral več kot 100.000$ za igro Mordhau

Marko Grgurovič iz Kopra je napravil izjemen dosežek. V zadnjih 2 dneh je na popularni platformi za nove ideje zbral več kot 100.000$ in s tem presegel svoj zastavljen cilj 80.000$. Zakaj pa je sploh zbiral denar? S podjetjem Triternion razvija igro Mordhau. Podjetje sestavlja deset mladih razvijalcev, ki jih vodi strast do bojevniških iger na tematiko srednjega veka.

Igra Mordhau

Mordhau je večigralska srednjeveška igra, ki vsebuje vse od navadnih dvobojev, pa do velikih odprtih bitk z 64 igralci. Uporabljali boste lahko konje, oblegovalne naprave, različna orožja ter opremo. Mordhau je grajen na “Unreal Engine 4” platformi in bo izdan preko Steam-a za PC. Drugi operacijski sistemi in platforme bodo mogoče dobile podporo po izdaji.

Svojega bojevnika boste lahko oblikovali po svojih željah. Izbrali boste lahko spol, postavo, obrazne podrobnosti in celo oblikovali obraz. Opremili ga boste z oklepom, rokavicami, škornji, čelado… Na izbiro bo celo zloščenost jekla. Orožje boste lahko sestavljali iz različnih kosov, kot so rezila, ročaji, ščitniki. Po dosedanjih podatkih bo obstajalo več kot sto različnih kombinacij.

Čeprav na prvi pogled Mordhau močno spominja na Chivalry: Medieval Warfare, pa smo lahko videli tudi več stvari, ki igri ločijo. Med drugim je tu tudi metanje glaviča in “mordhau/mordschlag”, tehnika, kjer meč proti oklepnim bojevnikom primeš za rezilo in ga uporabiš kot macolo oz. kladivi.

Več o igri si poglejte na Kickstarterju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime