No Man’s Sky bo dobil novo posodobitev

Razvijalci Hello Games so naznanili prihod nove posodobitve za No Man’s Sky, imenovane Path Finder. V igro bodo dodana vozila, ki jih bomo lahko uporabljali za hitrejše raziskovanje planetov. Žal več informacij razvijalci še niso razkrili, seveda pa lahko kmalu pričakujemo podroben opis.

No Man’s Sky je igra, ki nas poda na pustolovščino po neskončnem vesolju. Uporablja tehnologijo, ki proceduralno ustvarja okolja, kar omogoča ogromen svet, ki bi bilo res težko ustvariti brez pomoči te tehnologije. Igramo jo lahko na PC in PlayStation 4.

Igra je izšla že kar nekaj časa nazaj in sicer bila bolj slabo sprejeta, a razvijalci so pokazali, da to ni zadnje, kar bomo slišali od njih in še vztrajajo z razvojem novih zadev, kar bi omogočilo igro, ki bi No Man’s Sky morala biti že ob izidu.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!