Fallout 4: Uporabi naselje prijatelja

Ste mogoče eden tistih, ki je v igri Fallout 4 porabil neskončno ur za gradnjo in opremljanje naselja? In potem na spletu vidite naselje od nekoga drugega in si rečete: “Da bi se jaz kaj takega spomnil.”

Z vse take imam dobro novico. CDante, moder iz nexusmods, je izdelal mod s katerim lahko izdelate “načrt” svojega mesteca in ga delite z drugimi ali pa si sposodite načrt koga drugega in uživate v njegovem naselju.

Mod Transfer Settlements deluje tako, da po namestitvi najdete “holotape” v svojem inventoriju (lahko ga tudi izdelate pri kemični mizi). Odprite “holotape” medtem ko ste v svojem naselju in lahko boste izdelali načrt vašega mesteca. Lahko izberete celo v kakšne podrobnosti naj se ta načrt spusti, saj lahko namreč izbirate ali želite dodati živali in objekte iz DLC-jev in drugih modov. Edina stvar ki se je trenutno še ne da prenesti je električna napeljava. Ko zaprete “PipBoy” se vaše naselje avtomatsko kopira v načrt, ki ga lahko uporabi vaš prijatelj.

Za natančnejša navodila si preberite stran, kjer se mod nahaja.

Ta mod je še vedno v beta načinu, vendar obljublja kar precej. Ne pozabite, da ko naložite novo naselje, bo vaše trenutno izbrisano iz obličja zemlje. Tukaj si lahko pogledate, kaj so drugi igralci že pripravili za vas.

Za delovanje potrebujete Fallout 4 Script Extender in HUDFramework.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime