Igranje Playstation 4 iger na osebnih računalnikih bo kmalu postala realnost

Očitno Sony ni pozabil na igralce osebnih računalnikov. Izvedeli smo, da bo mogoče igrati PlayStation 4 igre preko PlayStation Now pretočne storitve.  Seveda bo za to potrebno imeti osebni računalnik pa še nekaj denarja v žepu za plačevanje naročnine. Le ta bo znašala 20$ na mesec. Potrebno bo dokupiti še DualShock in brezžični usb ključek, ki nas bo stal 25$.  Priporočena internetna povezava s strani podjetja Sony je vsaj 5Mbps, da bo zadeva delovala tako kot mora.

Minimalne zahteve za PlayStation Now na osebnih računalnikih

  • Operacijski sistem – Windows 7/8/8.1/10
  • Procesor – 3,5 GHz Intel Core i3 ali 3,8 GHz AMD A10 ali boljše
  • Delovni pomnilnik – 2GB ali več
  • Zvočna kartica in usb vrata

Zaenkrat še ni znano ali bo mogoče igrati tudi nojvejše igre kot sta Horizon: Zero Dawn in prihajajoči Mass Effect Andromeda, bomo pa lahko igrali eno najboljših ekskluziv The Last of Us. Celotna ideja je velik plus za podjetje Sony in še ena ovira za Microsoft ter njihovo konzolo Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!