Nov Assassin’s Creed prej kot pričakovano?

Na švicarski spletni trgovini WOG se je pojavil izdelek pod imenom Assassin’s Creed: Empire. Seveda predviden naslov naslednje igre v sedaj že deset let stari franšizi že dolgo ni več skrivnost, špekulativni podatki o njej počasi curljajo na površje že kar nekaj časa. Tudi postavitev začasnega izdelka v spletno trgovino, še preden je karkoli o njej dejansko znano, ni redek pojav, še posebej pri AAA naslovih.

Kar je vzbudilo pozornost na tem specifičnem izdelku, pa je podatek o izidu. Ta naj bi bil, glede na podatke spletne trgovine, v četrtem kvartalu 2017. Glede na Ubisoftovo dosedanjo politiko bi to pomenilo, da bi igra verjetno izšla nekje med 1.1.2018 in 31.3.2018, torej mogoče celo v manj kot enem letu.

Seveda objava igre na spletni strani enega prodajalca ne potrjuje ničesar, pa vendar je pogostost takšnih predčasnih in ponesrečenih nezanemarljiva. Na isti način so prodajalci razkrili tudi Mafio 3, Homefront: The Revolution, in še ne dolgo nazaj Middle Earth: Shadow of War. Ali se bo objava izkazala za resnično, pa bodo žal lahko potrdili zgolj Ubisoft sami, kar pa skoraj zagotovo, glede na dosedanje ravnanje podjetja, ni pričakovati pred kakšno večjo prezentacijo. Držimo pesti za E3.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime