Escape From Tarkov: Objavljanje slik in posnetkov bo kmalu postalo legalno

Battlestate Games so naznanili, da bodo lahko vsi igralci z 24. marcem začeli uradno objavljati slike, posnetke in pretočne posnetke. Nikita Buyanov je povedala, da se jim je ta zamisel že nekaj časa vrtela po glavi. Veseli so, ker je igra bila dobro sprejeta med ljudmi in sedaj hočejo to veselje še razširiti.

Upajmo, da Escape From Tarkov ni samo še ena izmed mnogih prvoosebnih preživetvenih strelskih iger, ki bo polna hroščev in ostalih značilnih napak. Trenutno jo lahko testiramo samo na osebnih računalnikih, uradni izid še ni znan, če imate malce več denarja si lahko pa privoščite dražje izdaje, ki jih dobite na uradni spletni strani in s tem si zagotovite dostop v igro. Razvijalci so pred kratkim poskrbeli, da lahko vse izdaje kupimo z več prijatelji in tako si zagotovimo nekaj količinskega popusta.

Če ste igralec, ki ima rad strelske igre z odličnimi elementi realizma in ogromnih spreminjanjem orožji je Escape From Tarkov pravi za vas. Veliko ljudi ga primerja tudi z igro Metro 2033. Dodaten plus je še večigralni način in manjko čudaških zveri, ki bi motile ljudi, ki imajo radi realistične igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime