Heroes of the Storm bo dobil kar nekaj posodobitev in novosti

Očitno se je Blizzard odločil za velik korak v igri HotS. Spremenili bodo celoten nagardni sistem, dodali bodo novo valuto. spremenili bodo sistem napredovanja, kozmetične predmete bomo lahko izdelali s t.i.  črepinjami oz. “shards”.

Podrobnosti:

  • Stopnjevanje bo postalo hitrejše, maksimalne stopnje ne bo več, igralci bodo za vsako novo stopnjo dobili osnovno skrinjo, ki jim bo dala razne predmete. Bolj redke skrinje dobo dobili ob določenih točkah. Za vsako deseto stopnjo bodo dobili poseben plen za določenega junaka, ki so ga tisti trenutek igrali.

  • Valute se bodo razdelile na tri različne. Imeli bomo zlato, s katerim si bodo igralci kupovali nove junake in ponovno izbirali skrinje. Dragulje bomo lahko kupili s pravim denarjem in uporabili jih bomo lahko za nakupovanje junakov in predmetov za njih. Tretja valuta pa bodo shardi, s katerimi se bo lahko obdelovalo. Dobivali jih bomo iz podvojenih skrinj, včasih jih bomo tudi naključno dobili. Z njimi bodo lahko igralci naredili nove predmete.
  • V igro bodo dodani še t.i napovedovalci oz. “announcers”, kratki glasovi oz. “voice lines”, čustveni simboli “emojis”, zastave oz. “flags” in spreji oz. “sprays.

Ali bo Blizzard s HotS 2.0 privabil nove ljudi v svojo MOBA igro bomo videli kmalu. Definitivno pa se sedanjim igralcem obeta odlilčna posodobitev, ki bo prinesla veliko svežine in dobre volje. Datum izida še ni znan, govori pa se naj bi se odprta beta začela enkrat na koncu aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime