Destiny 2: Napovednik in prednaročila so tukaj

Končno nam je Bungie potrdil, da bo Destiny 2 možno igrati tudi na PC-jih. Poleg tega lahko novo igro že prednaročimo na njihovi uradni spletni strani. Na strani lahko izbiramo kakšno izdajo želimo in katero platformo, med njimi je tudi PC, wohoho! Med izdajami je tudi sezonska prepustnica, katero bo verjetno pametno kar kupiti, če mislite igrati igro pogosto in bolj resno, saj vam bo ta prinesla vse DLC-je brezplačno. Seveda, če imate preveč denarja so tukaj še zbirateljska izdaja, omejena izdaja in delux izdaja, ki vam bodo samo dodale še mnogo stvari.

Destiny 2 bo išel 8. septembra 2017 za PlayStation 4, Xbox One in PC.

Sam napovednik nam prikazuje zelo mračen konec originalne igre, kjer sta Ghaul in Red Legion premagala Guaridan-e in uničila Last City, čas je za maščevanje!

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!