Total War: Warhammer II bo izšel še letos

SEGA je oznanila, da bomo še letos dočakali nadaljevanje ene izmed najuspešnejših predstavnic Total War serije – Total War: Warhammer II. Zagotovo ne gre za zadnjo predstavnico realno-časovnih bojev iz Warhammer vesolja, saj so izdali, da načrtujejo še izdelavo tretjega dela. Vse skupaj bi se naj, če si lastite vse dele, združilo v eno kampanjo z ogromnim svetom.

V igri se bodo igralci borili za rešitev ali uničenje Great Votex-a. Vendar pot bo, kot je že stalnica, trnjeva. Ponovno bo potrebno graditi zgradbe, širiti kraljestvo, razvijati cvetoča mesta in seveda,najpomembneje, zgraditi najmogočnejšo vojsko, kar jo je videl svet. Vendar tudi ta ne bo pomagala, če so strateške spretnosti vladarja na igralskem nivoju Adam Sandlerja.

Kri v kampanji bomo tokrat pretakali na štirih novih kontinentih. To so Ulthuan, Naggaroth, The Southlands in Lustria. Razvijalci Creative Assambly so pojasnili, da bo šlo za obširne planjave, ki bodo kombinacija novih dežel s pokrajinami, ki jih poznamo že iz prvenca.

Na voljo bodo nove štiri rase. Izbirati bo mogoče med High Elves, Dark Elves, Lizardman in za zdaj še neznano raso (po vsej verjetnosti podganjeki). Vsaka bo imela unikatno kampanjo in raznolike bojevnike. Po izidu naj bi izšla posodobitev, ki bo omogočila igranje pustolovščine tudi z rasami s predhodnika..

Najbrž se med nami nihče ni nadejal, da bomo nadaljevanje dočakali tako zgodaj. Točen datum izida zaenkrat še ni znan.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime