Battlefield 1: Mape skupnosti v prihodnosti

Čisto mogoče je, da lahko v kratkem pričakujemo nove mape iz strani igralske skupnosti za streljačino Battlefield 1. DICE (razvijalci igre) so v preteklosti že vključili mapo “Operation Outbreak” v svojo igro Battlefield 4, ki je bila sad sodelovanja razvijalcev in entuziastične skupnosti. Razvijalci nameravajo izpolniti takšne želje igralcev tudi v zadnjem deli franšize Battlefield.

Na Redditu je eden od razvijalec izjavil “Kmalu bomo imeli več informacij, kar se tiče testiranja map. Način, kako so se obnesle mape skupnosti v BF4 je bil super, kar nam je zelo všeč. Večkrat opomnimo na to temo na sestankih kot nekaj, kar bi morali delati bolj pogosto”.

Skozi projekt takšnih map je DICE v igri Battlefield 4 prepustil skupnosti igričarjev da glasujejo za najljubšo mapo. Naprej so igralci glasovali za temo oziroma pokrajino, vse od puščave pa do džungle. Po glasovanju se je začel projekt, katerega rezultat je bila nova mapa. Ko je ta prestala vse teste je bila tudi izdana.

Kot v prejšnjem delu te popularne franšize, lahko pričakujemo nekaj takega tudi v Battlefield 1, vendar najverjetneje ne prav kmalu. Vsi DLC paketi (dodatki) za igro imajo že datum izdaje, kar pomeni da za takšen projekt v letošnjem letu ne bo časa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime