Dauntless: Ustanoviteljski paketi so tukaj

Dauntless je coop akcijski RPG, ki se bo dogajal v velikem odprtem svetu. V tem svetu bodo igralci raziskovali, lovili živali in se preživljali iz dneva v dan. Razvijalci so končno posodobili svojo spletno stran s ustanoviteljskimi paketi in nam dali opcijo igranja igre dokler je še v izdelovanju.

Ustanoviteljski Paketi:

Slayer | Prvi in najbolj ugoden paket bomo dobili za 39,99$, z njim bomo lahko začeli igrati že v zaprti beti. Poleg tega pa bomo dobili še 90 dni boljši plen, razen potrošni material, naziv v igri in ustanoviteljski plamen.

Hero | Malo dražji paket bomo dobili za 69,99$, vse kar smo našteli še pri Slayer paketu in še več barvi s katerimi bomo polepšali naš lik in t.i. “Transmog Stones” s katerimi bomo spreminjali oblike predmetov.

Founder | Najdražji paket, ki je trenutno 79,99$ nam bo dal dostop do alfa različice, vse kar smo našteli v prejšnih paketih. Poleg tega pa še ustanoviteljsko zastavo, opcijo za začeti svoj guild, 90 dni patron statusa, ki nam bo dal opcijo deljenja plena, ki se bo samo kopičilo, če bomo igrali v večih in 90 dni dobivanja redkih vanity predmetov.

Dauntless bo izšel samo za osebne računalnike v letu 2017 in bo brezplačen.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime