Avalanche Software mogoče izdeluje Harry Potter igro

Warner Bros skupaj z Avalanche Software trenutno iščeta nove ljudi, ki bi zavzeli nove pozicije in govorice so naj bi šlo za popolnoma novo igro v stilu Harry Potter-ja. Trenutno se iščejo “lead animator” oz. vodilini animator, “senior game writer” oz. pisec iger in “senior enviroment artist” oz. umetnik okolja.

Zakaj Harry Potter?

Prvi namig smo dobili direktno iz pisateljske pozicije, ki so povedali, da iščejo talentirane pripovedovalce zgodbe z močnim razumevanjem britanske kulture. Drugi namig je iskanje človeka, ki zna delati z Unreal pogonom in mu kratica RPG ni tuja.

Kaj se nam obeta se dejansko se še ne ve, to so samo govorice in domneve, ki so se pojavile tudi po forumihAvalanche Software ni za enkrat izjavil še nič glede Harry Potter RPG igre al sploh kakšne video igre.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!