HearthSlovenija – ABC HUB BTC Ljubljana

Vsi ljubitelji Hearthstona ste vljudno vabljeni, da se nam 29.4.2017 pridružite na posebnem dogodku v ABC HUBu (BTC, Emporium, spodnja etaža). Vsi tekmovalci spodaj najdete prijavnico in navodila, obiskovalci pa ste vljudno vabljeni k ogledu živega prenosa in chitchat o novem patchu 🙂 Pohitite in se pridružite tekmovalcem na največjem Hearthstone turnirju v Sloveniji!

Ne igrate Hearthstona? Nič zato! Vabljeni na debato z našo GAMING.si ekipo, hitro partijo FIFE 17 na PS4 in preizkušnjo stolov UVI CHAIR, ki bodo bili predstavljeni na našem dogodku! Se vidimo? 😉

Turnir bo sprejel 32 igralcev (ob veliko večjem zanimanju bomo to število povečali) in bo za to število igralcev tudi prirejen glede nagrad, pravil in ostalega. Za simbolično prijavnino 10€ se lahko tudi vi pridružite tekmovalcem, ki se bodo potegovali za bogat nagradni sklad v vrednosti 900€, prav tako pa bomo poskrbeli, da noben iz turnirja ne bo odšel praznih rok. Poleg nagrad bo najboljših 8 prejelo tudi dvojne točke HearthSlovenije, s pomočjo katerih se lahko igralci uvrstijo na naš finalni turnir.

Tekmovanje je TUP (turn up play), kar pomeni, da je za računalniško opremo poskrbljeno.
Prav tako bo urejen stream na povezavi twitch.tv/frixii, na katerem se bodo prenašale vse tekme od končanega skupinskega dela dalje (top 16) in ki ga boste lahko spremljali na velikem platnu na prizorišču. Da slovensko sceno približamo profesionalnim organiziranim turnirjem pa bomo na stream vključili tudi kamere igralcev in njihove intervjuje!

Check-in se začne ob 9.00 in poteka do 9.30, začetek skupinskega dela tekmovanja pa je na sporedu ob 10.00. Po skupinskem delu bodo igralci imeli 30 minut pavze, nato pa nadaljujemo z borbami za najvišja mesta.

Nagradni sklad za Hearthstone turnir:

  • 1.mesto: UVI CHAIR BACK IN BLACK + računalniška oprema v vrednosti 100€ *
  • 2. mesto: UVI CHAIR SIMPLE / OFFICE + računalniška oprema v vrednosti 80€ *
  • 3. mesto: računalniška oprema v vrednosti 150€ *
  • 4. mesto: računalniška oprema v vrednosti 80€ *
  • 5. mesto: računalniška oprema v vrednosti 50€ *
  • 6.  mesto: računalniška oprema v vrednosti 30€ *
  • 7. mesto: računalniška oprema v vrednosti 20€ *
  • 8. mesto: računalniška oprema v vrednosti 20€ *
  • 9. do 32. mesto: DARILO *

*nagrade bomo dopisali naknadno, najkasneje do 26.4.2017! Cena nagrad je okvirna, vse cene že imajo vključen DDV.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime