Eve Online z novim napovednikom

V novem kinematografskem napovedniku so nam razvijalci pokazali kratek pregled frakcij. Izbira je popolnoma po želji igralca in čas je da dokažete s kakšnega testa ste. Svoje življenje začnete v kapusli v New Edan, poiščite si vesoljsko ladje in raziskovanje vesolja se lahko prične.

Nova posodobitev bo dodana v igro 9.maja in prinesla bo nove vesoljske ladje Dagon, Molok in Chemosh. Igralci bodo lahko tudi začeli nakupovati po trgovini darila, ki jih bodo lahko podarili svojim prijateljem, vi gri se bodo znašlu tudi portreti in še nekaj drugih malenkosti.

Eve Online ne vsebuje več mesečne naročnine, ampak je postala brezplačna in če si želite letenja po ogromnem vesolju lahko to storite na njihovi uradni spletni strani.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!