Ghost Recon: Wildlands – nova posodobitev je tukaj

Dodanih je bilo kar nekaj stvari in Ubisoft je zadovoljen. Igralci so dobili veliko izboljšave in stabilnosti glede uporabniškega vmesnika, co-op načina, igralnosti, zvoka, grafčne podobe, odprtega sveta in trgovine. Dodani so bili tudi  t.i. Live Season Challenges oz. sezonski izzivi v živo. Vse te nove stvari nam bodo zasedle kar 8,4GB na igralni konzoli in 6,4GB na osebnem računalniku. Če se vam to zdi veliko obiščite njihovo spletno stran in videli boste, da so se razvijalci zelo potrudili pri izboljšavah.

Ghost Recon: Wildlands je tretjeosebna strelska igra, temelji na taktiki in velikem odprtem svetu. Dogajanje je postavljeno v Bolivio, kjer si preprodajalci ne dajo nikoli miru in naloga vsakega igralca je ustaviti te ljudi. Igramo jo lahko na PC, PlayStation 4 in Xbox One.

Tukaj si lahko ogledate kako izgleda Ghost Recon Wildlands in t.i one bullet challange oz. izziv z enim metkom.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime