Ubisoft razvija novo igro

Berlinski Ubisoft se je združil s studiem Blue Byte, ki je zelo znan po strategijah Settlers. Možnosti, da bomo dobili novo Settlers igro ali Might and Magic Heroes 8, so zelo velike. Nemški Ubisoft je znan po igrah, kot so Settlers Online, Champions of Anteria, Anno Online in Anno 2025, kar pomeni, da so že precej dobri v izdelovanju strategij. Še vedno ostaja vprašanje, ali bosta Blue Byte in Ubisoft naredila še eno brezplačno igro ali pa bo kaj boljšega, bolj poglobljenega in zanimivejšega. Ker gre za AAA igro, pa verjetno lahko pričakujemo nekaj večjega in razburljivejšega.

Zaenkrat se še iščejo ljudje, ki bodo delali na novem projektu. Novo igro pa lahko pričakujemo šele v letu 2018 ali kasneje.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!