Darkfall: Rise of Agon napovednik in datum izida sta tukaj

Po prazničnem vzdušju bomo dočakali igro Darkfall: Rise of Agon; natančneje, izšla bo 5. maja. Razvijalci so za vse privržence poskrbeli tako, da so jim ugodili popuste za nakup naročnine ali kovancev – trgovino najdete tukaj. Povedali so, da so poleg popustov za igro naredili kar 22 popravkov, ki so bili zelo potrebni. Vse posodobitve, ki so jih naredili, najdete tukaj. Da slučajno “hype” ne bi bil premajhen, so razvijalci naredili še popolnoma nov napovednik, ki bo marsikoga navdušil in želel si bo vstopiti v svet Darkfall-a.

Če slučajno ne veste kaj Darkfall: Rise of Agon je, vam lahko povemo, da gre za fantazijsko peskovniški MMORPG. Vsebuje full loot sistem, močan vpliv PvP vsebin, kot so obleganja mest, zahteven boj, ogromen odprt svet, dolge temnice in ekonomijo, ki jo vodijo igralci. Izšel pa bo samo za osebne računalnike.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!