Call of Duty se vrača k drugi svetovni vojni!

Razvijalci Sledgehammer Games in Activision so uradno izdali ime za nov del franšize Call of Duty. Ne, ne – tokrat ne bo nobene znanstvene fantastike in prihodnosti, ampak leta groze in trpljenja, ko je Evropa klečala pod težo tretjega rajha in nacističnega voditelja Adolfa Hitlerja. Vse to pomeni, da bomo dobili novo igro s temo druge svetovne vojne z imenom “Call of Duty WWII“. Podali so nam tudi prvo sliko; sliko vojaka, ki se mu v očeh vidi, da je doživel ogromno, ogromno slabega in težkega za človeški um.

Največ uspehov je franšiza doživela s svojim drugim in četrtim delom, od katerih je le drugi del druge svetovne vojne. Ali pa se meni tako zdi, saj sta me vpeljala v svet FPS iger. Call od Duty je s to temo poskušal še enkrat, in sicer z igro World at War, ki pa ni požela takih uspehov.

Call of Duty 2 – Dan D

Uradno svetovno razkritje prihajajoče “streljačine” si lahko ogledate 26. aprila na njihovi spletni strani. Upam, da jim bo uspelo popraviti, kar so z zadnjim delom (ali zadnjimi) pokvarili in da nam ne dostavijo še ene “Infinity Dislike” igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime