Sniper Ghost Warrior 3 – brez večigralskega načina?

Kot kaže, ob izidu igre Sniper Ghost Warrior 3 nismo dobili večigralskega načina, temveč bo le-ta izšel v tretji četrtini letošnjega leta. Razvijalci so podali spodnjo izjavo:

Skozi naš razvoj igre Sniper Ghost Warrior 3, smo imeli dva cilja. Prvič, da bi vam dostavili najboljšo igralsko izkušnjo v naši najboljši igri iz franšize Sniper Ghost Warrior do sedaj. To je vedno bil naš cilj in smo izjemno ponosni na delo, ki smo ga opravili ter ga delili z vami. Drugi cilj pa je, da bi po izidu igre dostavljali redne posodobitve in dodatke. Zato smo se odločili, da izdamo (v tretji četrtini letošnjega leta) večigralski način igre, ki pa bo brezplačen.

Sniper Ghost Warrior 3

Igra je izšla včeraj, 25. 4. 2017, in mislim, da se bomo do jeseni še precej načakali za skupinsko igranje s prijatelji. Ostaja pa vprašanje, ali je enoigralska kampanja res vredna zakasnitve z večigralskim načinom.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Horizon Zero Dawn Complete Edition – čudovita zmes mehanskih dinozavrov in apokaliptične okolice

Ko so kakšno leto nazaj začele krožiti govorice o predelavi igre Horizon Zero Dawn za PC, so se te zdele tako nore...

Humble Bundle ponuja Ubisoftove igre po znižanih cenah

Danes se skoraj ne splača več kupovati iger ob izidu, saj v roku enega meseca dobimo naslov že za vsaj 25 %...

Logitech Pro X slušalke sedaj na voljo tudi v brezžični verziji

Sam sem se pred kratkim osvobodil skoraj vsega nadležnega kablovja pri svoji periferiji in povedati vam moram, da se nikoli nisem počutil...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!