Ashes of Creation: Niti 12 ur niso potrebovali za dosego cilja

Ashes of Creation je MMO igra, v kateri je pomembna vsaka odločitev, ki jo naredimo, saj bo ta za vedno ostala. Naloge, ki smo jih vajeni v različnih MMO igrah, so v AoC bolj zanimive; če večamo populacijo v našem mestu, se nam tako odklenejo tudi druge naloge in razne skrivnosti. Igralci bodo lahko v igri uničili vse, kar so naredili, svoj del pa bo v sami igri imela tudi politika.

Razvijalska ekipa Interpid Studios je 1. maja odprla kampanjo na spletni strani Kickstarter, kjer so želeli zbrati 750.000 $. Ta denar so zbrali v slabih 12 urah, kar je bliskovito hitro. V prvih 15 minutah so zbrali kar 250.000 $. S svojo idejo so razvijalci res prišli v srca vseh MMORPG oboževalcev in verjetno tudi drugih ljudi. Sedaj jih čaka še 30 dni kampanje in trenutno so že čez milijon dolarjev.

Če želite donirati nekaj denarja tudi sami, lahko obiščete njihovo Kickstarter stran, kjer si boste s 25 $ zagotovili igro že ob izidu, kar pa lahko pričakujemo konec leta 2018 ali v začetku leta 2019. Poleg tega bo Ashes of Creation igra, za katero bo treba vsak mesec plačati.

Oglejte si posnetek, ki so ga pripravili za vas.

Tukaj si lahko ogledate drugi posnetek izmed štirih, ki vam bo razložil veliko stvari o sami igri.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime