The Division bo ta vikend brezplačen!

Ste si vedno želeli igrati igro The Division, ampak nikoli niste zbrali dovolj denarja, da bi jo kupili? No, sedaj je čas, da jo preizkusite, saj so pri Ubisoftu končno naznanili brezplačen vikend, ki bo potekal od 4. maja do 7. maja. Seveda ne bi bil Ubisoft, če ne bi naredili omejitev, saj bodo igralci lahko dosegli največ 8. stopnjo ali pa igrali 6 ur. V času brezplačnega vikenda bomo igro lahko kupili tudi za nekaj evrov manj.

V letu 2017 nas čaka kar nekaj novih posodobitev za igro The Division, prva naj bi bila dogodek, ki nam bo dajal časovno omejene nagrade, sledila naj bi druga posodobitev, t.i. “loadouts”, in tretja, z dodajanjem dosežkov v igri in nagradni sistem.

The Division je tretjeosebna MMO strelska igra, ki se dogaja v uničenem New Yorku, ki ga je udaril biološki virus in človeštvo se bori za preživetje. Poleg virusa so v igri tudi nepridipravi, ki skrbijo, da nam ni dolgčas.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!