E3 in Bethesda, kaj se skriva?

Ponovno se bliža tisti čas v letu, ko ljubitelji videoiger kar nestrpno čakamo na vse priboljške, ki jih bomo dobili v naslednjem letu. Letošnji E3 bo potekal med 13. in 15. junijem, nekateri giganti računalniške tehnologije pa svoje konference gostijo že predčasno. Letošnje leto se bo tem gigantom ponovno pridružil studio Bethesda, ki bo svojo konferenco gostil že 11. junija.

Bethesdaland
Bethesdaland

A letos nas razvijalci le-tega studia dražijo s prav posebnim sloganom, ki se glasi Join Us in Bethesdaland. K njemu so prav tako priložili zanimivo sliko, sliko te njihove dežele, na kateri lahko opazimo veliko stvari. Na skrajnem vrhu lahko vidimo deželo franšize Elder Scrolls, če sledimo urinem kazalcu, nam sledi dežela igre DOOM in naprej dežela igre Quake. A sedaj pride nekaj neznanega, kar je še v gradnji oz. v izdelavi. Če gremo naprej, nas čaka dežela igre Fallout, potem Dishonored, sledi Prey in potem ponovno nekaj neznanega, ki je še v izdelavi. Razvijalci so že potrdili, da bomo pred novim delom igre Elder Scrolls videli dva popolnoma nova AAA naslova. Po sliki sodeč, se nam lahko zgodi, da bomo že za oba izvedeli na letošnjem E3 dogodku. A to ni edina zanimivost. 6 junija izide Morrowind DLC za Elder Scrolls Online, prav tako pa je pred kratkim izšla igra The Elder Scrolls: Legends in verjetno bomo dobili kar nekaj novih informacij o nadaljnjem razvoju teh dveh iger. Tudi igra DOOM 2016 bo kmalu praznovala svojo prvo obletnico in po uspehu, ki ga je igra dobila, bi lahko na E3 konferenci pričakovali napoved večjega DLC-ja. Tudi v igri Quake se veliko dogaja, saj trenutno poteka zaprto testiranje za igro Quake Champions, o kateri pa bodo najverjetneje kmalu veliko povedali. Za Fallout nam bodo pokazali Fallout 4 VR, za katerega nam obljubljajo, da bomo od navdušenja ostali brez besed. Za Dishonored 2 se vsekakor pričakuje napoved prvega večjega plačljivega DLC-ja, za igro Prey pa nekaj besed o nadaljnjem razvoju.

Če vse skupaj povzamemo, lahko pričakujemo odlično noč mnogih napovedi ob živem orkestru. Razvijalci pa prav tako ponujajo vstopnice, da si lahko celoten dogodek ogledate v živo; več informacij lahko najdete na tej povezavi. Če pa se dogodka ne boste mogli udeležiti, pa brez skrbi, saj se bo vse predvajalo v živo na določenih omrežjih, ki se bodo objavila naknadno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime