Ali se YellowStar vrača?

Eden od najbolj ikoničnih igralcev vseh časov v zgodovini igre League of Legends se bo morda vrnil spet na oder. Po slabših zadnjih dveh sezonah pri Fnaticu in TSMju se je odločil, da se »upokoji« in stopi v zaodrje kot “head of esports” za ekipo PSG.

Ekipa PSG je ciljala visoko, torej uvrstive v EU LCS  z dokaj znanimi in dobrimi igralci. Po “challenger series spring splitu” so končali na tretjem mestu, kar še ni bil tako hud udarec, kot poraz proti Fnatic Academ v polfinalu za uvrstitev v EU LCS. Po tem neuspehu se je ekipa odločila za zamenjavo igralcev na pozicijah “bot” in “support”.

Veliko se je špekuliralo, da bo mesto “supporta” dobil YellowStar, a za zdaj to še ni potrjeno. Ekipa še vedno išče 2 igralca. Vsi oboževalci seveda upamo, da bomo že v “summer splitu chellenger series-a” videli YellowStarja na poziciji “supporta”. Podobno situacijo je letos imela tudi ekipa Origen, ki je po polovici “spirng split-a” na pozicijo “supporta” postavila legendarnega igralca xPekeja, ki pa ni ravno blestel na novi poziciji in žal ni rešil katastrofalne sezone za Origen.

Ekipa PSG bi definitivno potrebovala nekoga, ki bi znal voditi celo ekipo, kot je to uspevalo Yellowstarju pri Fnaticu. Kot dober vzgled lahko pogledamo “mid lanerja” »Hai«, ki je za ekipo FlyQuest neprecenljiv, kljub temu da ni več tako mehanično nadpovprečen, je pa njegova vloga »shot calling«, kar pomeni, da sprejema odločitve v igri, ki so ključne, da ekipa lahko zmaga.

Torej, če povzamemo, Ekipa PSG potrebuje pravo vodjo, YellowStar pa kot ikona in legenda igre morda išče še kakšno potrditev in priložnost, da se znova dokaže.

Spisal: Busy

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime