Runescape Nextgen: Mogoče imamo nov MMORPG v izdelavi

Razvijalcem je ponesreči ušel logo z orlom in napisom “Nextgen”, medtem ko so snemali svojo igro Runescape. Ko se je Shauny zavedal, da je naredil napako, je hitro prekinil posnetek v živo. Seveda so ljudje posnetek shranili in ga takoj objavili na spletu. Ali gre samo za veliko posodobitev ali novo igro, se še ne ve. Veliko je govora, da bodo fanta, ki je to naredil, odpustili. Ogromno pa je tudi govora, da gre za šalo, ki naj bi naredila samo bolj dramatično naznanitev nove igre.

Zaenkrat še ne vemo, za kaj gre in nič še ni dorečenega, tako da bomo morali vsi skupaj še malce počakati, saj nam bodo razvijalci gotovo kmalu izdali kakšno informacijo.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!