LAN party FERI – 26. 5. 2017

Študentski svet FERI v petek, 26. 5. 2017, ponovno organizira LAN party FERI. Tudi letos bo glavni namen sproščeno druženje, s pridihom tekmovalnosti, pa tudi promocija same fakultete in dela ter obstoja študentskega sveta.

Člani študentskega sveta so ta dogodek prvič organizirali lani, po tem ko so študentje že nekaj let spraševali in si želeli LAN party ter kazali interes za udeležbo. Izkazal se je za zelo uspešnega, saj je prišlo okoli 140 udeležencev (študentov, dijakov in zaposlenih). Nedvomno bo tudi letos pestro in zabavno, ponovno pa se jim lahko pridruži vsak, ne samo študentje FERI-ja.

Kako so se imeli lani, si lahko ogledate tudi na fotografijah tukaj.

Dogodek, ki bo potekal na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru (Smetanova ulica 17), se bo pričel z registracijo ekip ob 17.00. Pričetek igranja bo ob 18.00, dogajanje pa bo trajalo pozno v noč oz. do zgodnjih sobotnih ur. Študentski svet FERI bo poskrbel za pijačo in jedačo.

Vsak tekmovalec mora s seboj prinesti svojo opremo (računalnik, tipkovnico, miško, monitor …), organizator pa bo priskrbel za vso povezavo med računalniki in povezavo do interneta. Prav tako mora vsak tekmovalec s seboj obvezno imeti razdelilec oz. podaljšek za elektriko.

Med prijavljenimi ekipami bo potekal turnir v igrah League of Legends EUW 5v5 in Counter Strike: Global Offensive 5v5.
Po izpadu iz tekmovanja, in tudi med pavzami, bo za razvedrilo na voljo tudi PlayStation, kjer se bodo udeleženci lahko pomerili v FIFI.

Prijava ekip je mogoča na tej povezavi: https://goo.gl/forms/hQFUH4Jn912ej2il1

V kolikor nimate svoje ekipe, se lahko prijavite preko prijave za posameznike: https://goo.gl/forms/D0LBufVo10fYQ0dI3
Iz prijavljenih bodo poskusili sestaviti ekipe, vendar to ni zagotovljeno, zato vam priporočamo, da za to poskrbite predhodno sami. Prijavnice za posameznike ni potrebno dodatno izpolniti, v kolikor ste že prijavljeni v sklopu ekipe.

S prijavo se vsak igralec strinja, da bo ob registraciji prispeval 5 €. Zbrani prispevki za vsako posamezno igro, skupaj z nagradami sponzorjev, predstavljajo končno nagrado.

Sponzor dogodka je tudi spletna trgovina EIGRE.si, ki vsakemu udeležencu podarja popust v vrednosti 25 € na vse stole znamke UVICHAIR. Kupon velja tudi za že znižane artikle.

Za več informacij se lahko obrnete na e-naslov [email protected]

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime