GTA Online bo dobil masivno posodobitev

Pri založniku Take-Two Interactive so pred kratkim razkrili, da so igro Grand Theft Auto V prodali v 80 milijonih izvodov. Zgolj v zadnjih treh mesecih je igra našla novih 5 milijonov lastnikov, kar pa ne povzroča čudežev, da bo njen večigralski način še naprej dobival brezplačne posodobitve. GTA Online je letos dobil le eno manjšo posodobitev, ki se je navezovala na že dodan sistem, imenovan Cunning Stunts. Le-ta je v igro dodala 20 novih dirkaških prog ter nekaj novih posebnih vozil. Seveda so se zaradi tega pojavile govorice, da razvijalci pri Rockstaru delajo počasneje, ker naj bi njihova moč bila osredotočena na igro Red Dead Redemtion 2; zanjo so pred kratkim potrdili, da prihaja spomladi naslednjega leta. A če so govorice resnične, trenutno ni pomembno, saj so pri Rockstaru danes prekinili tišino z napovedjo nove večje posodobitve, imenovane GUNRUNNING.

Razvijalci so k posodobitvi napisali sledeče:

Ko stilsko oblečeni direktorji nadzorujejo market s posebnim tovorom iz njihovega razkošnega, klimatiziranega apartmaja in usnjeno oblečeni motoristi nadzorujejo ceste, ko prevažajo svojo nelegalno robo, se odpirajo nove možnosti v zelo donosnem in prav tako zlonamernem omrežju, skritem pod zemljo. Le-te čakajo na prevzem od VIP oseb, direktorjev ter šefov motorističnih klubov.

Tako bo nova masivna posodobitev osredotočena na nelegalni trg orožja, ki ga bomo morali sami proizvajati, kot tudi krasti ter prodajati. Dobili bomo možnost, da sami kupimo zelo varovano območje in pripadajočo podzemno shrambo. Le-ta čaka, da se napolni z raznimi zelo nevarnimi, z orožjem opremljenimi vozili kot tudi s samim zelo nevarnim orožjem. In kot smo že vajeni mesta Los Santos, edina stvar, ki je bolj zabavna od kriminala, je čisti dobiček. Ta posel nam bo priskrbel oboje, zato se bo splačalo investirati vanj, saj so že nekateri, ki so skriti zelo v senci, pripravljeni plačati ogromno denarja za to opremo. Zraven novega nelegalnega trga orožja pa bo posodobitev vsebovala tudi posebne poslovne in raziskovalne možnosti. Posodobitev nam bo prinesla veliko izbiro nadgradenj in prilagoditev za orožja.

Več o novi posodobitvi bomo izvedeli v naslednjem mesecu kot tudi čas izida, ki se pričakuje nekje proti koncu junija za sisteme PC, Xbox One ter PS4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime