World Adrift: Zaprta beta prihaja 24. maja

Razvijalci Bossa Studios so naznanili začetek zaprte bete, ki bo potekala od 24. maja naprej. Število igralcev bo na začetku omejeno, saj si želijo, da bi zadeva delovala tako, kot mora, potem pa bodo v samo igro spustili še več ljudi. World Adrift je peskovniški MMORPG, v katerem bo na tisoče igralcev lahko raziskovalo velikanski svet in celo kreiralo nova okolja. Poleg tega bodo lahko igralci gradili svoje leteče ladje, s katerimi si bodo omogočili lažje raziskovanje sveta okoli sebe in bodo lahko sodelovali v različnih PvP vsebinah.

Igra bo verjetno izšla proti koncu leta 2017, na platformi Steam. Če želite, se lahko registrirate na uradni spletni strani in mogoče pridobite dostop v igro. Razvijalci so nam celo ponudili možnost, da ko smo enkrat registirani, lahko testiramo t. i. “World adrift Island Creator”, ki ga lahko najdete tukaj.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!