Nov začetek

Po končanem premoru in Msi-ju, ki si ga je ponovno okronal SKT1, se pričenja summer split. Torej EU LCS, LCK, NA LCS in ostale regije. V EU LCS-u sta 2 novi ekipi, ker se žal ekipama Origin in ekipi Giants ni uspelo prebiti nazaj, zato bomo letos videli 2 povsem novi ekipi. To sta Ninjas in Pyjamas (NIP) in Mysterious Monkeys, NIP ima s svojo kar znano igralsko zasedbo velike cilje. V EU LCS-u še vedno ostaja sistem dveh skupin, kot so ga uvedli tudi lani, torej skupina A in skupina B, ki sta si dosti podobni od lanskega leta. V NA LCS-ju pa žal ni sprememb, vsaj kar se tiče ekip. Je pa kar nekaj zanimivih prestopov igralcev, kar bo dodatno začinilo dogajanje na drugi strani. LCK se je začel že 30. 5. in je do danes prinesel kar nekaj presenečenj. Longzhu je porazil KT Rolster, Samsung pa SKT1. Letos bo v LCK-ju vroče do konca, saj si vse ekipe želijo uvrstiti na »Worldse«, ki bojo letos na Kitajskem.  Danes pa ne spreglejte prve serije v EU LCS-ju:

H2k vs Splyce (17.00)

Fnatic vs Misfits (20.00)

Poleg vsega omenjenega moramo tudi izpostaviti, da je danes prišel nov patch 7.11 in z njim kar nekaj zanimivih sprememb, kar se tiče pick in ban faze. To pomeni, da bo vsaka ekipa lahko benala po 5 championov. S tem lahko pričakujemo več različnih pickov, kar bo igro naredilo bolj zanimivo. Riot je tudi končno naznanil težko pričakovane mednarodne turnirje, imenovane RIFT RIVALS. Torej, prve 3 ekipe iz določene regije se bodo pomerile z ekipami z druge regije npr. NA in EU … Turnir NA vs EU bo letos potekal od 6. 7. do 8. 7. v Berlinu.

Riot je obljubil in naznanil, da bodo večje spremembe igre uvedene novembra. Bilo je tudi govora o tako imenovanem »voice chatu«, tako da bi se lahko med igro igralci pogovarjali.

Povzetek sprememb:

  • Nov honor sistem,
  • runes in mysteries,
  • dodelava clienta,
  • izboljšan reward sistem.

Ali se veselite novosti? Pustite komentar, da lahko predebatiramo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime