SMITE 4.10 – Trials of Hercules

Tretjeosebna MOBA igra SMITE je na poti do nove posodobitve 4.10, poimenovane Trials of Hercules. Ta bo v igro prinesla ogromno novih preoblek, vizualnih sprememb, popravkov, buff-ov in nerf-ov ter prav tako nov igralni način.

Kot prvo, je Rimski bog Bacchus, ki je eden izmed prvih dodanih bogov k igri, dobil vizualno posodobitev. Vzrok za to so bile že zelo stare ter tudi slabe teksture, ki jih je uporabljal. Prav tako pa je po mnenju razvijalcev imel zelo slab model oz. okostje. Kar pa ni spadalo k njegovi mitologiji. K bolj bojevniški konstrukciji je tudi dobil vizualno posodobitev njegovih učinkov in animacij. K njegovemu standardnemu modelu so bile dodane tudi nekatere njegove preobleke, ki so: Navijaška preobleka za Enemy eSports, pobarvan standardni model ter Zlata, legendarna in diamantna preobleka.

Tako kot verjetno standard za mnoge MOBA igre, kaj bi bila nova posodobitev brez novih plačljivih preoblek. Posodobitev 4.10 v SMITE prinaša 5 novih:

Večja novost v tej posodobitvi je nova avantura, ki se že pridružuje k Nike’s Valley of Victory in Apollo’s Racer Rumble. Ta bo imenovana Trials of King Hercules, v igro pa bo prinesla RPG lastnosti. Avantura nas bo povabila v mesto Hercopolis, kjer moramo vaščanom pomagati premagati pošasti, ki jih ogrožajo. V tem igralnem načinu bodo na voljo popolnoma vsi bogovi, s katerimi se bo igralec poskušal pribiti skozi ogromno količino pošasti, da pride do šefa in ga pokonča. Med samim igranjem bodo igralci lahko odpirali razne zaklade, ki jim bodo prinesli boljšo opremo ter denar. Oprema se bo ob uspehu, in tudi po porazu, prenesla in jo bomo lahko uporabili na vseh drugih bogovih. Igra bo dobila novo valuto zlatnikov za avanturo, z njo pa si bo lahko igralec kupil novo opremo ali skrinjo. Nov igralni način bomo lahko igrali v CO-OP načinu z dvema drugima soigralcema. Če kdo izmed trojice pade v bitki, se igra ne konča, le otežila se bo za tiste, ki so preživeli. A brez skrbi, ob določenih točkah se vsi padli soigralci lahko ponovno zbudijo in pomagajo soigralcem.

V obdobju te avanture, se da kupiti prav poseben paket za 900 gemsev (15€). Z nakupom tega paketa dobimo preobleko Vanguard, žig ob skakanju, okvir, zlati ključ ter novo glasbeno temo, ki se predvaja ob igranju.

Za vse podrobnejše informacije pa lahko obiščete uradno spletno stran nove posodobitve.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime