Kingdom Come: Deliverance – nov dražilnik

Kingdom Come: Deliverance je enoigralska igra igranja vlog, ki je svojo pot začela na platformi Kickstarter že kar nekaj let nazaj. Razvijalci so ga vedno oglaševali kot RPG, v katerem bodo imeli temnice, ne pa zmajev (“Dungeon and no Dragons”). Gre za popolnoma odprto igro, kjer lahko raziščemo vsak kotiček. Igra ima zelo močan poudarek na zgodbi, dogaja se v središču Evrope, natančneje v Bohemjii.

Tokrat so nam razvijalci pokazali samo kratek dražilnik, ki prikaže zgolj majhen del velikanskega, odprtega sveta, namenjenega raziskovanju. S tem dražilnikom so nam napovedali, da nas v petek čaka veliko presenečenje. Predvidevamo lahko, da gre za napoved izida igre.

Igro lahko za osebne računalnike že prednaročite na uradni spletni strani.

Tukaj si lahko ogledate kratek dražilnik za prihajajočo igro Kindgom Come: Deliverance.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!