Bili smo gostje na Radiu Študent

Naš zadnji dogodek, ko smo organizirali Hearthstone turnirgostili Phaxija in Mikyxa, še vedno odmeva! Včeraj sta bila Matej “frixi” Fridrih in Jure “Forky” Anzeljc gosta na Radiu Študent, kjer sta lepo predstavila e-šport v svetu in njegovo kratko zgodovino v Sloveniji.

V nocojšnjem Pritiskavcu Gold se bomo soočili z nepojmljivim dejstvom, da po tem svetu hodijo ljudje, ki dobivajo mesečno plačo za to, da cele dneve igrajo videoigre. Kot vedno bomo na kratko pobrskali po zgodovini popularizacije tovrstnega športanja, preleteli najpopularnejše igre za profesionalno udejstvovanje in poizvedeli, katere so dobre in slabe plati igranja iger za denar. Izkušnje iz prve roke bosta z nami delila posebna gosta – Matej “Frixi” Fridrih, vodja slovenske Hearthstone lige in organizator turnirjev, ter Jure “Forky” Anzeljc, strokovnjak na področju e-športov in organizator turnirjev. @ Radio študent

Celotni pogovor lahko poslušate spodaj (58 minut). Kmalu bomo podali več informacij o našem naslednjem dogodku, ki se bo odvijal v BTC ARENI (Ljubljana).

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime