E3 2017: Bethesda

Na letošnji konferenci E3 so 11. 6. 2017 kot zadnji imeli predstavitev predstavniki Bethesde in le-ta ni razočarala. Pozno ponoči, ali po našem času zgodaj zjutraj, so razvijalci pričeli dogodek v svojem BethesdaLandu. Od vsega, kar so imeli povedati, mi je najbolj v ušesa sedlo in v oči padlo nadaljevanje iger Dishonored in Wolfenstein.

Fallout 4 in DOOM v namišljeni resničnosti

Ja, se že dogaja in verjamem, da bo naravnost čudovito. Fallout 4 bo v celoti v VR in kar je najpomembnejše, prihaja že to jesen. V igri Doom pa bo postalo vse skupaj še bolj vroče, kot je bilo sedaj.

Creation Club

Tale klub zgleda kot plačevanje nečesa, kar imamo zastonj – modov. Za vsak mod oziroma dodatek bo potrebno odšteti določeno ceno kreditov, za katere lahko kar stavimo, da ne bodo zastonj. Podpora bo za Fallout 4 in The Elder Scrolls: Skyrim.

Skyrim za Switch

Pri Bethesdi so se odločili, da bodo podprli novo platformo v svetu konzol – Nintendov Switch, in tako bo možno preigrati The Elder Scrolls: Skyrim tudi na tej platformi. Mislim, da je to super poteza, saj nam igračarjem ena najbolj igranih iger na novi konzoli prinaša mnogo več možnosti pri izbiri.

Nova avantura v Dishonored

15. septembra letošnjega leta bo izšla igra z naslovom Dishonored: Death of the Outsider. Igra bo samostoječa avantura, kar pomeni, da ne bo potrebovala prejšnjega dela za igranje. Glavna zvezda večera bo tokrat mehanska Billie Lurk s starim mentorjem, imenovanim Doud, ki ga poznamo že iz prvega dela te franšize. Dogajanje bo postavljeno v čas po Dishonored 2. V tem dejanju se Lurk in Doud združita in poskušata Outsiderja spraviti s tega sveta.

The Evil Within 2

Nadaljevanje igre The Evil Within bo na voljo 13. oktobra po imenu The Evil Within 2. Sebastian Castellanos išče svojo hčerko.

Wolfenstein II: The New Colossus

Te igre se veselim najbolj od vseh. Kot kaže, je BJ Blazkowicz preživel The New Order, vključno s kar precej zasedbe iz prvega dela. Dogajanje je v letu 1961 v okupirani Ameriki. Tukaj je bila Bethesda zelo radodarna, saj prikazuje kar velik del igre v napovedniku. Igra bo izšla 27. oktobra letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime