E3 2017: Ubisoft

Ta teden je na E3 konferenci res pestro. Včeraj je ob 22.00 po Evropskem času začel svojo konferenco Ubisoft in poleg nekaj znanih predstavitev smo dobili vpogled tudi v nekaj novih in naravnost čudovitih. Predstavili so vse od že vnaprej znanih iger, kot so Far Cry 5 in Assassins Creed Origins, pa do Beyond Good & Evil 2. Prav tako so poskušali z novo piratsko igro Skull and Bones in seveda, kot je danes moderno, igro za virtualno resničnost.

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Kot prvo igro so nam za pokušino pokazali novega Super Mariota v deželi zajčkov, imenovanega Mario + Rabbids Kingdom Battle. Igra naj bi izšla 29. avgusta letošnjega leta izključno za konzolo Nintendo Switch. Zgodba govori o zajčkih, ki so teleportirani v kraljestvo “Gobice” (Mushroom Kingdom). Dobri zajčki sodelujejo z Mariotom in poskušajo prinesti kraljestvu mir.

Assassin v deželi peska

Kot naslednjo igro smo videli Assassin’s Creed Origins. Tokrat smo odšli s časom nazaj, in sicer precej nazaj, vse do mogočnega Egipta. Mislim, da so tokrat ubrali podobno taktiko kot pri igri Far Cry, saj uničujemo sovražnikova oporišča, spuščamo divje živali iz kletk in pregledujemo okolico ter označujemo sovražnike s pomočjo ptice ujede. Izid je napovedan 27. oktobrs 2017. Za več informacij o igri pa priporočam, da si pogledate napovednik.

The Crew 2

V tej novi igri za adrenalinske odvisnike dirkamo po Ameriških tleh s skoraj čisto vsako športno vrsto vozila, kar jih poznamo. Vse od vodnih pregonov, izogibanja stavbam in letenja med oblaki, do prašnih poti, ki se vijejo za nami po puščavi in cestnih dirk po velemestu ter raznih dirkalnih progah. Vidimo lahko vozila, kot so športni avti, formule, motorji, krosi, buggiji, terenska vozila, čolni, letala in še bi se našlo. Izid igre je predviden v prvih mesecih leta 2018.

South Park: The Fractured But Whole

Ja tudi igro South Park bomo imeli možnost pogledati in Ubisoft je pokazal nov napovednik, kjer se norčujejo iz slabih X-Men filmov in še mnogo več. Za Windows, Xbox One in PlayStation 4 izide 17. oktobra 2017.

Naslednik igre Assassin’s Creed Black Flag?

Seveda ni še ena Assassin’s Creed igra, je pa nekaj popolnoma novega – Skull and Bones. Je taktična večigralska igra, v kateri lahko plujemo po sedmih morjih. Vsak igralec kontrolira svojo ladjo in se spopada v 5 proti 5 spopadih. Na to igro bomo čakali vse do jeseni 2018.

Najbolj smo bili presenečeni ob predstavitvi težko pričakovane igre vse od leta 2003, Beyond Good & Evil 2. Igra se dogaja pred rojstvom Jade, protagonistke iz prvega dela. Znanega izida za igro ni, več o igri pa si le oglejte sami, saj bi jo z besedami opisoval predolgo.

Far Cry 5

Še ena pričakovana igra je Far Cry 5. Napovednik smo že videli, vendar nam je Ubisoft ponudil še enega, polnega jeze in zlobe, ki jo moramo spraviti iz Montane. Vidimo lahko vse zaveznike, vključno s psom, ki nam v igri lahko prinese tudi orožje. Nekaj malega smo za okus dobili tudi Co-Op igranja. Upam, da bo igra bolj zabavna kot Far Cry: Primal, a po videnem sodeč mislim, da bo vredna igranja že na dan izida, 27. februarja 2018.

Dodatek za Steep

Igra Steep bo dobila nov dodatek na temo Olimpijskih iger. Na voljo bo ob koncu letošnjega leta, in sicer 5. decembra.

Igra bo vsebovala igrače vesoljskih plovil, ki bi jih s pomočjo kontrolerja popeljali v svet iger in zabave. Vsi deli teh igrač so zamenljivi in kontroler bi zaznal, katere dele uporabljamo. Tako v igro na zanimiv način dobimo vesoljsko plovilo, ki nam najbolje odgovarja. Vsa zabava bo na voljo komaj jeseni 2018.

Elijah Wood v igri Transference

Zelo malo je znanega o tej novi igri, vemo pa, da jo bomo igrali v navidezni resničnosti. Igro je razvila ekipa Spectrevision, ki je v lasti igralca Elijah Wood. V naše misli prihaja spomladi 2018 za vse večje VR proizvajalce. Napovednik lahko pove veliko več kot jaz.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime