CROSSFIRE 2017 Global Invitational

Z več kot 8 milijoni igralcev širom celotnega sveta je CROSSFIRE eden najbolj popularnih e-šport naslovov. Tudi desetletje po izidu je njena scena še vedno močna – komaj tri mesece nazaj je statistično podjetje SUPERDATA CROSSFIRE uvrstilo na drugo mesto najbolj popularnih PC iger.

Začele so se prijave na Crossfire turnir, kjer se bodo najboljše ekipe Evrope, Kitajske, Brazilije, Vietnama in Filipinov pomerile med seboj v upanju osvojitve glavne nagrade v vrednosti 200 000 $. Lokalni turnir Smilegate-ove najbolj uspešne prvoosebne streljačine bo potekal v Shanghai, Kitajski v avgustu 2017.

Trenutni državni prvak Flipsid3 Tactics se je že uvrstil na turnir kot evropski predstavnik. Na turnir se lahko prijavijo tudi ostale evropske ekipe, in to lahko storijo preko www.eucrossfire.com. Sredi junija se bodo začele kvalifikacije, ki bodo vrh dosegle 24. junija. Zadnja še stoječa ekipa bo povabljena na CROSSFIRE 2017 Global Invitational, ki se bo začel 1. avgusta.

EU KvalifikacijeDatum in lokacijaPrenos preko spleta
Preliminary I16. junij – preko spleta
Preliminary II19. junij – preko spleta
Final24. junij – preko spletahttps://www.twitch.tv/cf_europe
cel dan
Finale:
Qualifier CROSSFIRE PRO LEAGUE
25. junij – preko spletahttps://www.twitch.tv/cf_europe

Kot dodaten bonus bo zmagovalna ekipa imela 25. junija priložnost igrati proti Flipsid3 Tactics, zmagovalec pa bo osvojil mesto v največji kitajski e-šport ligi – CROSSFIRE PRO LEAGUE (CFPL). 11. sezona CFPL bo eno največji mednarodnih e-šport tekmovanj na Kitajskem z ekipami celega sveta.

CROSSFIRE 2017 Global Invitational bodo organizirali Smilegate in Tencent. Na turnirju se bosta lahko obe evropski ekipi soočili s sotekmovalci vseh ostalih štirih regij (Kitajska, Brazilija, Filipini in Vietnam). V živo bodo igrali za nagradni sklad 200 000 $, ki si ga bodo razdelile prve štiri ekipe.

Global InvitationalDatum in lokacijaPrenos v živo
Skupinski del in polfinale1.-3. avgust,
Taicang, Suzhou
https://www.twitch.tv/cf_europe
Finale5. avgust,
Shanghai
https://www.twitch.tv/cf_europe

Za več informacij lahko obiščete http://www.crossfirestars.com

 


Par podatkov o CROSSFIRE

CROSSFIRE je zastonjska streljačina z nizkimi sistemskimi nastavitvami in veliko količino vsebine. Z več kot 8 milijoni igralcev je ena najbolj priljubljenih streljačin sveta. Odlikujejo jo hitri refleksi, priljubljena pa je tako pri e-športnikih kot tudi občasnih igralcih. V več državah drži status najbolj priljubljene spletne igre, Forbes jo je leta 2013 uvrstil tudi na vrh zastonjskih iger z največjim zaslužkom. Vsebuje obširen spekter orožij, igralnih načinov, dosežkov in zelo hiter potek igranja, kjer se igralec hitro zgubi v napeti strelski izkušnji.

Glavni podatki

NaslovCROSSFIRE
ŽanrZastonjska spletna streljačinaPlatformaWindows PC
Razvojna ekipaSmilegateZaložnikSmilegate
Datum izidaKR: May 3, 2007
NA: January 30, 2009
EU: August 31, 2011
USK:TBAPEGI:TBA
JezikEN / DESpletna stranhttp://crossfire.gamerage.com

Vaša reakcija na članek?

Simon D.
Urednik strani in amaterski razvijalec iger, le redek naslov uspe uiti njegovemu sokoljemu očesu, vsaj dokler ne zaudarja že od daleč. Pa tudi takrat je le redkokatera stvar bolj zabavna od polnega kritiziranja precenjenega govna.

Sveže objave

HOPsi gaming računalnik – Test računalnika | Sveti se že, ali tudi dostavi?

Računalniki so v sodobnem svetu nepogrešljivi spremljevalci, pa najsi je v ospredju tvojega tipičnega dneva delo ali zabava. Čeravno sestava računalnika po...

Final Fantasy 16 uradno najavljen za PlayStation 5

Sony je na svoji konferenci za PlayStation 5 pošteno razveselil vse privržence Final Fantasy franšize. Ta je svoj zadnji glavni del, Final...

Five Nights At Freddy’s: Security Breach dobil prvi napovednik

Rad imam grozljivke, vendar pa nisem privrženec Five Nights At Freddy's iger. Razlog je preprost: ne maram tako imenovanih "jump scarov", ki...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!