Ark: Survival Evolved bo končno izšel iz zgodnjega dostopa

Po približno dveh letih in veliko napakah v sami igri, so se razvijalci odločili, da je ARK: Survival Evolved pripravljen za uraden izid, ki se bo zgodil 8. avgusta. Razvijalci iz Studia Wildcard so povedali, da so ta dva leta izdelovanja igre bila odlična dogodivščina, v kateri je milijone igralcev naredilo svojo vojsko, oporišča, orožja, ukrotilo dinozavre in še druge stvari. Zapisali so tudi, da jim je s pomočjo vseh teh igralcev uspelo narediti igro, katero bomo lahko uživali še mnogo let. Za konec so razvijalci stresli iz žepa in povedali, da delajo na sami zgodbi igre in igralnosti, kaj več o tem pa bomo izvedeli kmalu.

ARK: Survival Evolved ima ogromen, odprt svet, ki ga lahko raziščemo na več načinov. Gre za igro, kjer nam nikoli ne bo zmanjkalo avantur, sploh če jo bomo igrali s prijatelji. Trenutno jo lahko testiramo na PC, PlaStation 4 in Xbox One.

 

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!