Dočakali bomo prenovljeni Age Of Empires

Le malokdo še ni slišal za legendarno serijo Age of Empires, ki še dandanes velja za eno izmed najboljših predstavnic žanra. Čeprav prvi del Age of Empires šteje že 20 pomladi, ima še zmeraj toliko igralcev, da bi mu jih zavidala marsikatera igra.

Med E3 konferenco nas je Microsoft razveselil z napovedjo posodobljene različice, ki so jo poimenovali Age of Empires Definitive Edition. Ob izboljšani grafiki in igranosti, bomo dočakali tudi podporo za 4K resolucijo. Še vedno obstaja nekoliko grenak priokus, ker se v Microsoft Studios (natančneje Ensemble Studios) še vedno niso lotili izdelave naslednika Age of Empires III: Complete Collection, ki je izšel daljnega leta 2009.

Kakorkoli, poželi so veliko navdušenja med gledalci in igralci. Znane so že tudi minimalne zahteve, ki so precej skromne:
OS: Windows 10 version 14393.0
Arhitektura: X64
Procesor: 1.8 GHz+ dvojedrnik ali več
Grafika: Intel HD 4000 ali zmogljivejša (500 ali več točk na Passmark G3D Mark)
Pomnilnik: 4 GB
Prostor: 8–10 GB

Pri velikanu bodo zanjo zahtevali 20 €, vsi, ki bi jo radi preizkusili v zaprti beti, pa se lahko prijavite na POVEZAVI.

Vaša reakcija na članek?

Simon D.
Urednik strani in amaterski razvijalec iger, le redek naslov uspe uiti njegovemu sokoljemu očesu, vsaj dokler ne zaudarja že od daleč. Pa tudi takrat je le redkokatera stvar bolj zabavna od polnega kritiziranja precenjenega govna.

Sveže objave

HOPsi gaming računalnik – Test računalnika | Sveti se že, ali tudi dostavi?

Računalniki so v sodobnem svetu nepogrešljivi spremljevalci, pa najsi je v ospredju tvojega tipičnega dneva delo ali zabava. Čeravno sestava računalnika po...

Final Fantasy 16 uradno najavljen za PlayStation 5

Sony je na svoji konferenci za PlayStation 5 pošteno razveselil vse privržence Final Fantasy franšize. Ta je svoj zadnji glavni del, Final...

Five Nights At Freddy’s: Security Breach dobil prvi napovednik

Rad imam grozljivke, vendar pa nisem privrženec Five Nights At Freddy's iger. Razlog je preprost: ne maram tako imenovanih "jump scarov", ki...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!