Blizzard izdeluje več novih iger

En največjih gigantov v igričarskem svetu izdeluje več novih iger in zaposluje kar 267 ljudi. Blizzard je naznanil novo prvoosebno streljačino in njihovo poročilo govori tudi o igri Diablo ter drugih projektih, ki še sploh niso bili naznanjeni. Zelo očitno je, da podjetje gleda v prihodnost, njihov načrt se počasi realizira, ampak iskanje ljudi za izdelavo novih iger pomeni, da so projekti v zelo zgodnji fazi, zato omenjenih iger ne gre pričakovati še kar nekaj časa.

Poleg vsega naštetega bodo 27. junija zagriženi igralci ARPG-ja Diablo 3 dobili novo razširitev za 14,99 ameriških zelencev. Rise of the Necromancer bo izšel za Xbox One, Playstation 4 in PC istočasno in prinesel bo novo klaso, ki jo prav vsi zelo dobro poznamo iz legendarne igre Diablo 2.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!