Nintendo nas preseneča z novimi igrami za konzolo Switch

Japonski igričarski gigant Nintendo postaja vedno bolj uspešen s svojo konzolo Switch. Tokrat so naznanili dve igri, Meteroid Prime 4 in Pokémon RPG. Obe igri bosta pripravljeni šele v letu 2018, igrati pa jih bo mogoče izključno na Switch konzoli. Kar se tiče Meteroid Prime 4, vemo, da gre za prvoosebno avanturo, ki se bo spustila nazaj v dobre stare čase originalne igre Meteroid Prime. Vsebovala bo novo zgodbo in skupaj združila vse dogodke iz originalne igre. Izdeluje jo nova razvijalska ekipa pod okriljem producenta Kensuke Tanabe, ki trdi, da je njihov ključen namen narediti akcijsko in raziskovalno igro.

Reggie Fils-Aime je potrdil, da bo Pokémon RPG jedrna igra za konzolo in bo vsebovala vse tradicionalne elemente Pokémon iger, ki smo jih vajeni, kar vključuje bojevanje v telovadnicah, lovljenje in treniranje prelepih živalic ter raziskovanje vsem dobro poznanih regij.

Konzolo dobite za dobrih 350 €, na njej pa že lahko igrate Splatton 2, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8: Deluxe, Super Mario Odyssey in ARMS. 

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime