Lord of the Rings Online bo po več kot štirih letih dobil novo razširitev

Turbine se še niso poslovili, njihov MMORPG Lord of the Rings Online bo končno dobil novo razširitev imenovano Mordor — jaaa, prav ste slišali. Nekateri so čakali, da bi lahko raziskovali ta temačen kraj, poln orkov, že od davnega leta 2007, ko je igra komaj izšla. Jerry Snook je povedal, da bodo lahko igralci svoje karakterje še izboljšali za nekaj stopenj in sodelovali z drugimi v novih vsebinah. Kar se tiče grafične podobe, je omenil, da se jo trudijo izboljšati in da imajo trenutno polne roke dela s 64-bitnim odjemalcem.

Novo razširitev lahko pričakujemo proti koncu poletja 2017 na PC in MAC. Če želite takoj pričeti z igranjem, kliknite tukaj in si prenesite igro popolnoma brezplačno.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!