StarCraft: Remastered prihaja 14. avgusta

Nekateri se še spomnite odlične strateške igre, ki je izšla leta 1998. Danes, skoraj 20 let po uradnem izidi, bomo dobili prenovljeno igro, ki bo izboljšala grafično podobo, zvok in dialog. Poleg naštetega bomo dobili lastnosti, kot so “matchmaking system” oz. sistem usklajevanja, “leaderboards” oz. vodilne table, shranjevanje v oblak in igralne profile. Blizzard je poskrbel tudi za t. i. “tr00” igralce, ki bodo lahko iz remastered različice prešli v originalno igro s klikom enega gumba. Prenovljena klasika bo združljiva tudi z originalno igro, kar pomeni, da bodo lahko med seboj igrali igralci obeh različic.

Blizzard lepo skrbi za svoje zveste privržence in prenovitev epske igre Starcraft je samo potrditev tega – kar tako naprej! Govora je tudi že o prenovljenih, moderniziranih različicah Diablo 2 in Warcraft 3, kar bi zagotovo razveselilo marsikoga.

StarCraft: Remastered lahko prednaročite na uradni spletni strani in si tako pridobite razne nagrade v igri.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!