World of Warcraft nadgradnja 7.3: Argus prišla na PTR

Pred kratkim je na World of Warcraft prišla najnovejša nadgradnja 7.2.5, ki je prinesla najnovejši raid Tomb of Sargeras. Nekaj dni za tem pa je Blizzard na njihov testni strežnik PTR (public test realm) že naložil novo nadgradnjo 7.3.

Kaj prinaša 7.3?

  • Nov svet, imenovan Argus (3 otoki), ki smo ga poznali samo iz zgodbe,
  • nova zgodba in cel kup misij za igralce,
  • nove animacije za čarovniške time karakterjev, kot so Mage, Shaman in Druid,
  • nov Dungeon Seat of the Triumvirate,
  • nov Raid Antorus, the Burning Throne, s kar nekaj presenetljivimi nasprotniki in srečanji,
  • nov set nasprotnikov v odprtem svetu, s katerimi se mora spopasti več ljudi na enkrat,
  • in še več stvari, ki še niso bile prikazane.

Osebna ocena

Tudi sam sem se takoj lotil nadgradnje 7.3, da bi videl, kaj je novega. Seveda, kot vedno, smo na PTR strežnikih imeli, in še imamo, veliko težav. Vendar pa lahko povem, da, če odmislim vse hrošče in vse zrušitve, je 7.3 zelo dobro zastavljen in vse, kar je že bilo prikazano, je zelo dobro. Moram pa tudi omeniti vse hrošče, ki smo jih imeli. Najbolj zanimiv je bil hrošč, kjer se igra, ko prideš na most, zruši. Sedaj so ta most popravili, se pa mesto zrušitve prestavi za nekaj korakov. Za nekatere je tudi problem stati na tleh, saj se zgodi, da se igra zruši, če si v določenih delih območja, kjer pristaneš z ladjo in začneš potovanje po planetu Argus.
Pogledal sem tudi v t. i. Adventure Guide, kjer lahko vidimo novi raid in dungeon ter nasprotnike iz njih. Zelo me je presenetila izbira nasprotnikov, oziroma v tem primeru srečanj (encounter), ki so močno vezani na zgodbo, okoli katere se vrti World of Warcraft. Presenetljivi so tudi nasprotniki v dungeonu, ki so povezani z močmi Void-a, kar je zelo drugače, kot je planet Argus, saj so vsi na njem povezani z močjo Fel. Bi pa rekel, da je že sam pogled na Argusu izjemen.

Za konec bi dejal, da vse kaže na dobro nadgradnjo. No, vse je dobro v primerjavi z nadgradnjami iz prejšnje razširitve Warlords of Dreanor, kjer ena izmed večjih nadgradenj ni vsebovala ničesar  razen selfie kamere.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime