Logitech predstavlja popolno konferenčno kamero za manjše prostore

Logitech je predstavil novo konferenčno kamero, namenjeno manjšim konferenčnim dvoranam in sejnim sobam oziroma prostorom za sestanke. Kamera Logitech MeetUp ima visoko ločljivost (4K) in širokokotno vidno polje, zato zajema celoten prostor. Integriran zvok omogoča odlično avdio kakovost.

“Naše konferenčne kamere spreminjajo način timskega sodelovanja, saj odpirajo nove možnosti in podirajo meje. Združljive so z vsemi video konferenčnimi aplikacijami, vključno s tistimi, ki jih že uporabljate. S pomočjo dvojnih večsmernih zvočnikov in širokokotnega objektiva je vsak v prostoru preprosto viden in slišan,” je povedal Scott Wharton, podpredsednik in generalni menedžer enote Logitech Video Collaboration. “Konferenčne kamere Logitech, ki so zasnovane in razvite za profesionalno sodelovanje, imajo tudi poslovne certifikate, nadgrajeni dizajn, napredne funkcije in zanesljive lastnosti. One so prava izbira za vaš posel.”

Širokokotni objektiv in edinstveno ozvočenje

Logitech MeetUp prinaša izredno kakovost video zapisov za manjše konferenčne dvorane. Senzor 4K in objektiv Logitech omogočata boljšo in večjo jasnost, hitro preusmeritev ter tudi komunikacijo z največ osmimi osebami. Integriran zvok je optimiziran za akustiko prostora, sicer pa omogoča izreden zvok tudi v manjših prostorih. Trosmerni mikrofoni in prilagojen zvočnik omogočajo čudovit zvok, ki se sklada z videzom. Z dodatnim mikrofonom Logitech Expansion Mic lahko domet zvoka doseže do 4,2 metra.

Ustvarjena za sestanke

Male konferenčne dvorane so vedno bolj priljubljene, kamera MeetUp pa je prav ustvarjena zanje. Preprosto jo vklopite s pomočjo priključka USB in uporabljate katero koli video konferenco in t. i. »cloud storitev« oz. storitev računalništva v oblaku.

Omogoča izvrstno ločljivost, uravnotežene oz. usklajene barve in čudovit zvok. K njej sodi tudi kompakten stenski nosilec. Naša brezplačna mobilna aplikacija (dostopna v spletnih trgovinah Google Play in iTunes) bo pretvorila vaš pametni telefon ali tablico v daljinec za MeetUp.

Za vsak prostor

Serija Logitech konferenčnih kamer nudi visokokakovostno sliko in zvok za delo s katerim koli programom za video konference. Logitech® ConferenceCams prinašajo kristalno čist zvok in oster video zapis. Za sestanke so primerni manjši, srednje veliki in veliki konferenčni prostori. Logitech omogoča video sestanke, ki lahko skorajda nadomestijo osebni stik.

Cena in dostopnost

Pričakovano je, da bo konferenčna kamera MeetUp dostopna v maloprodaji od avgusta 2017 po maloprodajni ceni v višini 1099,00 EUR.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime