Assassin’s Creed: Origins z novim igralnim posnetkom

Na letošnjem dogodku E3 so nam pri Ubisoftu pokazali novo Assassin’s Creed igro, katera bo postavljena v starodavni Egipt. Igričarji imajo zelo velika upanja za novo avanturo, ki nam jo bo prinesla igra, zato so nam razvijalci tokrat priskrbeli slabih 20 minut igralnega posnetka, kjer lahko vidimo ogromno novega puščavnatega sveta. V mislih imejte, da je igra, in kar vidite na posnetku, šele v alfa različici in če kaj izgleda drugačno ali nedodelano, je to zaradi nedokončanega produkta.

Assassin’s Creed: Origins bo izšel 27. oktobra 2017 za PC, Xbox One in PlayStation 4. Seveda bo igro mogoče igrati tudi na 4K ločljivosti z novo Xbox One X konzolo.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime