Nova razširitev Warframe: Plains of Eidolon

Digital Extremes so naznanili največjo razširitev za njihovo precej popularno brezplačno igro Warframe. Najnovejša razširitev se bo imenovala Plains of Eidolon, v njej bomo lahko raziskovali največje področje, ki ste ga videli v sami igri. Poleg ogromnega sveta bomo lahko uporabljali t. i. “Archwing”, s katerim bo letenje in bojevanje po zraku postalo nekaj neverjetnega.

Lastnosti:

Nov Warframe | Premagajte svoje nasprotnike z novo napadalno sposobnostjo in uporabljajte novega bojevnika.

Nove kolonije in civilizacije | Raziskujte svet okoli sebe, poiščite nove kolonije, rase in civilizacije, ki vam bodo pomagale pri premagovanju raznih ovir. Izkoristite opremo domačinov sebi v prid in izdelajte odlična orožja. Poiščite razne naloge in sodelujte v zanimivih zgodbah.

Hydroid prime access | Pridobite ekskluzivne predmete in opremo s posebnim dostopom.

Popolnoma odprto razširitev za raziskovanje bomo lahko igrali že letos proti koncu poletja.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime