NiceHash.com omogočil dodatnih 1000 € za CS:GO!

Z največjim veseljem oznanjamo NiceHash.com, ki je postal generalni sponzor našega dogodka NEST 2017! Nicehash.com je s tem dejanjem omogočil dodatni nagradni sklad za turnir CS:GO in primaknil denarna sredstva v vrednosti 1000 €! 

Counter Strike Global Offensive nagradni sklad trenutno znaša 1000 € + 2500 € v materialnih Cooler Master dobrinah ne odlašajte in se s svojo ekipo prijavite na kvalifikacijski turnir, ki bo potekal 30. 7. 2017! Prijavite se na povezavi https://hop.si/nest2017csgo/, pod zavihkom PRIJAVA CS:GO. 

Za vse obiskovalce bo ekipa NiceHash.com za predstavitev, kako lahko zaslužite s svojim računalnikom, na dogodek pripeljala poseben mining rig (30 grafičnih kartic, predvidoma GTX 1060 in GTX 1080Ti) in z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja o miningu/rudarjenju! Nekaj člankov o rudarjenju najdete tukaj, klikni me.

Preverite, kako lahko s svojim računalnikom in s pomočjo spletne strani NiceHash.com zaslužite, klikni me za več info!

O NiceHash.com

NiceHash je vodilna storitev na področju zagotavljanja računske moči za potrjevanje transakcij digitalnih kriptovalut. Prodajalce in kupce računske moči povezuje z unikatno in inovativno spletno platformo. Potrjevanje transakcij kriptovalut je znano tudi kot “rudarjenje”, za ta proces pa so potrebne različno zmogljive naprave – računalniki z zmogljivimi procesorji ter grafičnimi karticami, pa tudi namenske ASIC naprave. Lastniki teh naprav prodajajo svojo računsko moč, kupci pa s to močjo potrjujejo transakcije, torej rudarijo, najrazličnejše kriptovalute.

NiceHash je svetovno priznana blagovna znamka na področju inovativnih tehnologij veriženja blokov, izvorno blockchain, predvsem na račun zagotavljanja visokega nivoja varnosti, brezhibnega delovanja in rednih izplačil prodajalcem računske moči. Ena izmed najmočnejših plati platforme NiceHash je popolnoma transparenten Pay-As-You-Go sistem; brez omejitvenih pogojev in brez vezav s pogodbami lahko prodajalci prodajajo, kupci pa kupujejo računsko moč za vse najpopularnejše algoritme, ki so temelj za najrazličnejše kriptovalute.

Poleg spletne platforme NiceHash ponuja tudi namensko programsko opremo za izjemno učinkovito in preprosto prodajo računske moči, imenovano NiceHash Miner, ki z vgrajeno avtomatiko poskrbi, da z vašim računalnikom v vsakem trenutku prodajate računsko moč v najbolj profitabilnem načinu.

Zaradi svoje široke razpoznavnosti, velikega števila uporabnikov in brezhibnega delovanja NiceHash služi kot hrbtenica za številne kriptovalute. Prek računske moči, ki se posreduje po sistemu NiceHash, se generirajo nove enote ter potrjujejo transakcije najbolj razpoznavnih kriptovalut.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime