Battlefield 1 ponuja poletne misije v zameno za hladno orožje

DICE, podjetje zasluženo za razvoj igre, si močno prizadeva, da bi nagradili igralce streljačine Battlefield 1 z novimi misijami, ki se bodo odvijale čez poletje. Nagrade naj bi bile edinstveni “dog tagi” in pospeševalec izkušenj. Prva misija se je začela že 15. julija, datum za zaključek pa ni še določen.

Cilj prve misije je igranje igralnega načina “Operacije”, in sicer kar trikrat je potrebna zmaga. “DLC” ali “Premium Pass” ni potreben za igranje misije, prav tako ni važno katero operacijo igramo. Čas za zaključek te faze imamo samo še do 23. julija.

Pomembno je poudariti, da ne boste takoj prejeli značke ali pospeševalca izkušenj. Značka bo v vaši lasti 31. julija, pospeševalec pa si lahko prislužite med 23. in 30. julijem.

DICE nam bo podal še dve nalogi, vendar informacije še niso znane. Vsaka bi naj trajala malo več kot 1 teden. V primeru, da zaključite vse tri misije, ste si prislužili edinstven izgled orožja: “LVC Arditi Knife“. Da bi bile stvari še bolj zabavne, je DICE obljubil še eno nagrado, vendar je še zavita v tančico skrivnosti.

Med poletnimi misijami bomo dobili možnost igranja na novi nočni mapi, Prise de Tahure, ki pa bo na voljo le igralcem s Premium Pass računom. Predvideva se, da se bo nova mapa pridružila ne še tako stari nočni mapi za način igranja Operacije. Prav tako lahko pričakujemo mesečno nadgradnjo igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime