Dark and Light prihaja na Steam

Snail Games so naznanili datum izida zgodnjega dostopa njigovega MMORPG-ja Dark and Light, ki ga lahko najdemo na platformi SteamGre za temačno, fantazijsko, preživetveno, večigralsko igro, kjer bomo imeli velikanski odprt svet in ga bomo lahko v celoti raziskovali. Steam zgodnji dostop se bo začel 20. julija za PC, žal pa se cene zgodnjega dostopa še ne ve. Poleg velikansega odprtega sveta bomo v igri lahko pobijali razne pošasti, se družili s prijatelji in skupaj dosegali nove dosežke.

Lastnosti:

Raziskujte velikanski živ svet: Raziščite vse možne kotičke, ki jih vidite z lastnimi očmi. To lahko storite sami ali pa s prijatelji. Raziskujte viseče otoke, vulkane, gore in gozdove.

Izberite stran: Borite se na strani teme ali svetlobe. Napolnite svet s temačnimi silami ali ga očistite z močjo svetlobe.

Poveljujte močnim pošastim: Ukrotite močne pošasti in zveri, ki jih lahko najdete v fantazijskem svetu. Poiščite redke zmaje in pokažite, kdo je glavni.

Zgradite hišo in podprite svojo frakcijo: Pridružite se eni od treh frakcij in zgradite si svojo hišo.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!